MySpace Layouts
Myspace Layouts - Myspace Editor - Cute Pictures


aziatul

Last Login:
January 27th, 2021




Gender: Female
Status: Single
Age: 31
Country: Malaysia

Signup Date:
December 11, 2020


Subscriptions:

Previous12Next

01/23/2021 08:51 PM 

when will world become normal?

my father cant go to my mom grave because of this pandemic.. 

01/22/2021 01:46 PM 

Selamat Tinggal. :(

aku buat keputusan yg muktamad aku tak kan contact lagi Lan..

aku kena kuat dan buat mcm dulu dulu tak payah ambil tahu dan ambil kesah lagi pasal dia.. 

dia pon dah gembira.. aku tak perlu ganggu lagi dia..

dahulu boleh je tak ambil kesah pasal dia.. sekarang pon aku kena kuat untuk jadi seperti dahulu..

aku sayang dia.. dan ini yang terbaik untuk semua orang.. crying



Selamat tinggal.. 

01/16/2021 01:41 PM 

Hai Bye Mama



This korean drama is super sad.. i cry at every episode..  :(

01/12/2021 05:21 PM 

padan muka

aku tak tau la kenapa.. tapi aku puas hati sgt bila ada org lain cakap dia bangang.. 

aku rasa dia macam bajet mulia.. dah la marah marah aku dulu kat myspace nak amik boyfriend org... tapi sekarang bajet bajet bahagia tunjuk kat semua org.. serius aku tgk dorang satu family ni muka macam tak malu..

pastu konon konon nak hide siapa yg ckp dia bangang.. walhal ko pon mcm satu taraf je dgn dia sebab ko dah aib kan coversation ko dgn dia.. kalau ko mulia sgt ko tak kan letak kat sosial media apa yg berlaku.. 

at least aku tau la bukan aku je yg tak suka dia dan family dia.. 

dah darurat ni.. buat la baby byk byk.. laki ko tu gatal.. aku hairan gak dpt tau anak ko tu sorang je.. aku ingt ada 18 dah anak ko.. 

and sampai sekarang aku tak paham kenapa ko tak mintak maaf dgn aku apa yg ko dah buat.. and why aku yg kena mintak maaf bukan aku yg amik kekaseh org... 

sampai bila bila aku tak kan maaf kan apa yg ko dah buat kat aku.. aku trauma kot..  



 

01/07/2021 07:44 PM 

the first cinema i go

the first cinema i go has close.. its so sad.. because it has memory there.. 

pandemic really has change the world.. crying


01/05/2021 11:41 PM 

dah kena pecat. sepuluh

aku dah kena pecat.. sebab dah dua bulan tak buat sale..

tapi aku tak rasa sedih.. sebab elok je org tu pecat aku ada org beri rezeki kepada aku..

aku yakin pada Allah.. rezeki hanya dari Allah.. aku perlu usaha lagi..

cuma keadaan diri ini tidak mengizin kan.. 

01/05/2021 09:29 PM 

Mintak maaf. Sembilan

Aku sering terpikir.. kenapa dia tak pernah sekali pon mintak maaf face to face?

adakah dia rasa tak bersalah langsung dengan apa yg dia buat pada aku?

adakah hati aku ini hanya lah permainan utk dia?

adakah maaf dia hanya berguna di sosial media?

dengan trauma dan fobia apa yang telah dia buat pada aku..


hati aku masih sakit dan sedih..

sakit sehingga sukar untuk aku bernafas... 

barangkali dia mmg ingin aku tiada di dunia ini.. 

adakah dia akan gembira jika aku tiada di dunia ini?


 

01/04/2021 12:56 PM 

Sakit. Lapan



Kuat betul simpulan yang ada di hati ku ini..
Semakin aku doa semakin sakit rasanya..
Rasa bagai ingin menangis..
Tapi memang selalu menangis menanggung sakit ini..
Mereka tak paham apa aku rasa..
Tapi kata aku emosi tak stabil..
Sangat benci agak nya dia dengan aku sampai buat aku begini.. 
Aku sangat rasa berdosa bila teringat dan rindu suami orang..
Tapi aku tidak putus asa untuk berdoa dan mengawal nya... 
Hanya pada Allah saja aku yakin boleh membuka simpulan pada hati ini..
Allah Lagi Kuat dan Lagi Hebat dari siapa yang telah menganiaya aku ini.. 
Sabar la Akmar.. Sabar lah.. Sabar la sehingga ke hujung nyawa.. 
Hanya aku sendiri yang boleh memberi semangat pada diri sendiri. 
Walaupon aku tengok dia tengah gembira selepas dia buat aku begini..
Tapi aku yakin pada balasan Allah.. 







mesti dia gelak kan aku tgk keadaan aku sekarang.. 
mesti dia puas hati lihat aku begini..
tahniah lah.. anda dah berjaya buat aku terseksa dengan sekian lama.. 

01/04/2021 01:45 PM 

Orange and the new black. Sembilan



Currently im watching this drama or it called TV show?

hahaha.. what ever.. i just love this.. 

01/02/2021 08:52 PM 

Tahun Baru. Tujuh

Sudah 32 tahun.

Tapi aku tiada azam, tiada cita cita, tiada impian..

Kerana segala galanya sudah lama hilang sekelip mata..

Sekarang aku hanya berserah pada takdir Allah.. 

Tunggu dengan keajaiban Nya.. 

Hanya mampu berusaha untuk menjadi lebih baik dan sihat.. 

Sungguh aku sering merindui mu

Mak... 

Previous12Next

View All Posts

Mobile | Terms Of Use | Privacy | Cookies | Copyright | FAQ | Support

© 2021. FriendProject.net All Rights Reserved.