68-F13-A30-4-FCD-4-BAD-A47-C-64415-F81-A01-E-4-5005-c
Myspace Layout Generator


Myspace Layout Generator by LayoutGeneratorMyspace.com


cherry

Last Login:
June 18th, 2022

View All Posts


Gender: Female
Status: In a relationship
Age: 23
Sign: Taurus
Signup Date:
November 14, 2020

Subscriptions

01/16/2022 03:12 PM 

Herkes Mal
Category: Real Life
Current mood:  grumpy

Yemin ediyorum herkes mal. Aslinda herkes degil, ev arkadasim Melis mal. 
  Simdi bu sirin jel mumu yaktim, blogumun arka plani gibi bulutlu. Bi de hindistan cevizli tutsu yaktim. Sabah banyomu yapip pofidik pijamalarimi da giymistim, kahvemi de az once bitirdim. Hayat aslinda cok guzel. Ufak tefek dertlerim var ama asilmayacak seyler degil. Buna ragmen girdi basliklarim hep boyle olacak cunku ben huysuz mendeburun tekiyim. It's just who I am. Degistiremem, degistirmem. Bu gercegi tanistigimiz 2 senelik sure boyunca Nergiz'in hic fark etmemis, yani idrak etmemis olmasina inanabiliyo musun? Onun yaninda hic mendebur tarafimi gostermedim. Neden bilmiyorum, ortaya cikmadi iste. Benim bu kadar buyuk bi parcam olan bu ozelligi hic bilmedi. This says a lot about our relationship. Belki de sandigimiz kadar yakin degildim. Benim de onun hakkinda bilmedigim bir suru travmasi vardi mesela, hic anlatmadi. Neyse, konu donup dolasip nasil Nergiz'e geldi yine? Artik onu unutmam lazim. 
Suan ust sekmelerde elouai ve kraloyun acik. Gercekten gecmiste yasiyorum galiba. Aman ne diyodum ben? Ev arkadasim salak...!
Korona pozitif ciktigim icin iki haftadir annemin evindeydim. Bu esnada artik belirtilerim coktan gecmis, bakanliktan gelen aciklamaya gore test yapmadan topluma karisma iznim cikmisti. Ama Melis hanim negatif cikmadan eve gelmememi yoksa ona bulastiracagimi soyledi. Abi devlet hastaneleri mahser yeri gibi kalabalik, ozele gitsen 250 TL. Beni ne ugrastiryosun pic? Yuzumu bile gormiyceksin zaten! Neyse ben gittim sabah erkenden hastaneye PCR testi olmaya. Kuyruga girdim tam testi olucam beni geri gondermesinler mi? Gunumu doldurdugum icin artik bakanlik test yapmiyomus. Bunu Melis'e soyleyince okey dedi ve eve dondum. Beni bos yere ugrastirmis oldu yani. Annemle harbi sinir basti cunku mal gibi karantinaya kapanmistik ve aklimizi oynatmanin esigindeydik. Evde bir suru isim gucum vardi zaten halletmem gereken. 
Eve bi geldim en az 3 saat ev isi yapmisimdir. Hayir bu ev isleri nasi iki saniyede dag gibi birikiyo ben anlamiyorum. Benim ciddi anlamda uzun vadede bi koleye ihtiyacim var soyle guvenilir, hayatimi bile emanet edebilecegim birine. Keske Ahmetcan geveze ocun teki olmasa. 
Sonra bi baktim Inci ortalarda yok. Soyledim mi bilmiyorum ama bi kus almistim, mavi mubis. Ismi de Inci'ydi. Dunyanin en tatli, en masum, en minik yaratigiydi. O kadar sevimli ve gunahsizdi ki. Zaten butun hayvanlar oyledir. Kus sesi actim ortaya ciksin diye, cikmadi. Kafesindeki yemlere baktim, hepsi kabuktan ibaretti. I think you know where this is going. Perdemi actim ve cesedini gordum. O miniminnacik bedeni, gozleri kapali, 3 santimlik pencere pervazinda yuz ustu yatiyodu. Cok kotu oldum. Melis'e soyledim ve cope atti. Uzulmedi, ozur de dilemedi ve annesinin yolladigi katmer paketlerinden sevincle bahsedip samimiyetsizce paketlere sarildi. She's such a bitch. Seneye onunla ayni evde oturmaya devam edeni siksinler. Keske Nil'le otursam. 
Yani isin berbatligi cok ust duzeyde. Ya ben o kusu cok seviyo olsaydim, o zaman ne olucakti? Tamam bag kurmadigim ve zaten o gun kusu iadeye goturecegim icin uzulmedim, hatta ustumden yuk kalkti. Kusu goturmekle ugrasmamis oldugum icin baya rahatladim. Ama o da bi can be. Acliktan, yalnizliktan olmus hayvancik. Melis bunu yaptigi icin cok suclu hissetmeli ama hicbi sey o kadar umurunda degil ki. Pislik ya! Insanlar ne kadar kotu niyetli. 14 gunde sadece 2 kere degistirmis yemini. Oysaki ben ona 2 gunde bir degistirmesini soylemistim, yani 7 kere degistirmis olmasi lazimdi. Bi de daha once senelerce kus baktim dedigi icin ona guvenmistim. Iste bu hayatta kimseye guvenmeyeceksin. 
Bu salakla kedi filan almamisim iyi ki. Yoksa cok baglanacak ve para harcicaktim. Bu mal da cami kapiyi acik birakip kediyi kaciracakti. Sonra agla Allah agla. Zeynep de oyle yapmadi mi? Cilek onun gozeiminde 2 kere pencerenin disina cikti. Ya olseydi Allah korusun? Insanlar cok sorumsuz. Kimseye guvenim kalmadi. Venus'un kedisi Lily kacti 2-3 kere ya. Hayvan balkondan dusup agaca takilmis. Ki o cok seviyo Lily'i.  Yani bu is sevmekle de alakali degil, sorumluluk sahibi ve dikkatli olabilmekle alakali. Annem bile kacirdi daha once pencerenin onune. Sabiha da. Ben hic kacirmadim. Bu demek degil ki kacirmam, insanlik hali olabilir. Ama risk almamak lazim iste soz konusu sevdiklerin olunca. 
Venus'den az once gelen fotograf:

Tuvaletimize yapistirmak istedigim meme:

0 Comments  

View All Posts

View All Posts



Mobile | Terms Of Use | Privacy | Cookies | Copyright | FAQ | Support

© 2024. FriendProject.net All Rights Reserved.