MySpace Layouts
Myspace Layouts - Myspace Editor - Cute Pictures


aziatul

Last Login:
January 27th, 2021


View All Posts




Gender: Female
Status: Single
Age: 31
Country: Malaysia

Signup Date:
December 11, 2020


Subscriptions

01/12/2021 05:21 PM 

padan muka

aku tak tau la kenapa.. tapi aku puas hati sgt bila ada org lain cakap dia bangang.. 

aku rasa dia macam bajet mulia.. dah la marah marah aku dulu kat myspace nak amik boyfriend org... tapi sekarang bajet bajet bahagia tunjuk kat semua org.. serius aku tgk dorang satu family ni muka macam tak malu..

pastu konon konon nak hide siapa yg ckp dia bangang.. walhal ko pon mcm satu taraf je dgn dia sebab ko dah aib kan coversation ko dgn dia.. kalau ko mulia sgt ko tak kan letak kat sosial media apa yg berlaku.. 

at least aku tau la bukan aku je yg tak suka dia dan family dia.. 

dah darurat ni.. buat la baby byk byk.. laki ko tu gatal.. aku hairan gak dpt tau anak ko tu sorang je.. aku ingt ada 18 dah anak ko.. 

and sampai sekarang aku tak paham kenapa ko tak mintak maaf dgn aku apa yg ko dah buat.. and why aku yg kena mintak maaf bukan aku yg amik kekaseh org... 

sampai bila bila aku tak kan maaf kan apa yg ko dah buat kat aku.. aku trauma kot..  



 

0 Comments  

View All Posts!

View All Posts

Mobile | Terms Of Use | Privacy | Cookies | Copyright | FAQ | Support

© 2021. FriendProject.net All Rights Reserved.